Balkanski krajolici: Koncert Afformance (Atena) i Mokre Gljive (Zagreb) @ Zelena dvorana, 03.04.2013.

Afformance (Atena) i Mokre Gljive (Zagreb) u srijedu, 03.04. u 21h @ Zelena dvorana, Zabok

Zdravo Zeleni,

Ovdje John iz Afformance, instrumentalnog post-rock benda iz Atene. Dogovorili smo svirku na DUNK! festivalu u Belgiji zbog čega smo zbilja sretni, a bili bi još sretniji da možemo svirati kod vas u Zelenoj dvorani. Čuli smo da ste najbolji underground klub na Balkanu. Hvali vas Vasko iz Bernays Propagande, curke iz benda Repetitor i naš dobar frend Elvis iz Man Zero.

Dobar glas se daleko čuje, skroz do Grčke. Živimo u slično uređenim državama, naša je bankrotirala a vaša samo što nije. Nema nam druge, nego da dobro za rock amo! Zeleni: reš-se????!!!!!!!!!!!!
M O Ž E !!!!

AFFORMANCE
U travnju 2005. John, CV i Petros oformili su Afformance. Instrumentalno ambijentalni sastav koji nas glazbom vodi kroz zvučne krajolike. Inspiraciju crpe iz post rocka, alternative, ambient i postcore scene. Nešto kasnije im se priključuju Dennis i Fotis – to smo mi: glasni, agresivni i teatralni. Tijekom 2013. planiraju izdati novi album.

Diskografija:
A Glimpse to the Days That Pass (2010) album http://afformance.bandcamp.com/album/a-glimpse-to-the-days-that-pass
The Place (2013) 12” singl http://afformance.bandcamp.com/album/the-place

MOKRE GLJIVE
Zanimljiv bend koji još nema snimljen studijski materijal ali su vrijedni što se tiče live nastupa. Prijateljica ih je opisala kao ”ciganski” noise. Oni su veseli, melodični, psihodelični i plesni. Teško ih je strpati u neki žanr, no ako bi ih već etiketirali opisali bi ih kao balkanski krautrock.


Ulaz 20 kn

 

Program potpomognut sredstvima: Zaklada Kultura Nova, Ministarstvo Kulture RH, Krapinsko-zagorska županija

 

Afformance_tour