DOSTA NAM JE NEDJELJNOG ODMORA

Nakon obilatog nedjeljnog ručka i popodnevnog odmora tog 7. veljače preporučamo da se uputite u Zelenu dvoranu gdje vas čeka desert i to u dva slijeda.
Slovenski producent/glazbenik Tine Grgurevič aka Bowrain predstavit će nam se svojim projektom elektro jazz poslastice. Uz Gregureviča nastupaju bubnjar Robert Nitschke i gitarist Mario Babojelić (UM). U ovom postavu pohodit će i Zelenu dvoranu kao opening act kultnog makedonskog benda Bernays Propaganda.

BERNAYS PROPAGANDA & BOWRAIN
Nedjelja, 07.02.2016. u 21:00
ZELENA DVORANA, TRG DRAGUTINA DOMJANIĆA 6, ZABOK
IMG_2150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOWRAIN
Dinamični (u ovoj postavi) trojac Bowrain poigrat će se elementima suvremene dance forme, jazza i elektroničke glazbe. BOWRAIN a.k.a. Tine Grgurevič redefinira elektroničku glazbu zaobilazeći glazbene pravce dotičući se tradicijskih formi klasičnog, ali i modernog jazza koji kao da izbjegava klasične forme i instrumente koje pretpostavlja taj glazbeni pravac. Kao što poznati filozof Slavoj Žižek razbija formu moderne misli i zbunjuje protivnike svojim „mentalnim loopovima“, tako i Bowrain eksperimentira fuzijom glazbenih pravaca na koje se „spotakne“ na autocesti suvremene glazbe.
Vrijedi poslušati. Čak štoviše, obavezno poslušati!

IMG_2332

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BERNAYS PROPAGANDA
Bernays Propagandu nije potrebno posebno predstavljati, oni su jednostavno Bernays Propaganda- kult, progresivnost glazbe i misli, aktivizam, post punk, indie poslastica Makedonije… Bernays Propaganda osim što dolaze u novoj postavi, ovaj put kao trio, dolaze predstaviti novi materijal koji će Moonlee records izdati u ožujku pod nazivom Politika.
Be there!