J.R. August + promocija spota & Jam Ritual @ Zelena dvorana, 25.1.2013.

jr august

Pozivamo vas na promociju spota Distort Reality – drugog dijela kvadrilogije Change of Seasons mladog zabočkog umjetnika J.R. Augusta koja će se održati 25.siječnja u Zelenoj dvorani u Zaboku.

Distort Reality prikazuje ljeto, odnosno mladost u životu čovjeka. Direktor fotografije je ponovno Luka Smuk, a montažer Jerko Ban. Spot je sniman na planini Ivančici kao i u staroj kući nedaleko moje u kojoj se događa glavnina radnje cijele kvadrilogije.

Nakon promocije spota JohnJohn Raven August (pravim imenom Nikola Vranić) počastiti će okupljene svojom glazbom. J.R. August je psychedelic-ragtime-blues pjevač, tekstopisac, glazbeni producent i multi-instrumentalist. Vjerojatno ste već pogledali i dosta čitali o njegovom prošlom spotu “Man With Magnificent Mind”, ali i o tome da su ga prepoznali umjetnici iz bendova Coldplay i Talking Heads.

Man With Magnificent Mind

 

Osim J.R. Augusta publika će imati prilike poslušati i Jam Ritual.
jam ritual
Jam Ritual je četveročlani bend iz Varaždina koji postoji od 2008. godine. Nakon objave prvog singla  Leavin’ Home na prestižnoj stranici za promociju bendova, Reverb Nation, skočio na drugo mjesto najboljeg rock/blues benda u ovom djelu Hrvatske i od onda se nalazi pri samom vrhu. Tada slijede nastupi sa svjetski poznatim bendom Rival Sons (USA), koji su prepoznali kvalitetu njihovog rada i pozvali ih svirati na koncertu u Tvornici kulture (ZG) te nastup na InMusic Festivalu gdje su svirali na glavnoj pozornici uz Gorillaz i Plan B.
Od njih možete očekivati koncerte sa kvalitetnom rock i blues glazbom i autorskim pjesmama. Trenutno rade na pred-produkciji za  EP koji će izaći uskoro.

 

Vrata Zelene dvorane se otvaraju u 20 sati, a ulaz je 10 kuna.