Jenn Kelly (USA) + Irena Žilić (Zg), 24.3.2013. live @ Zelena Dvorana/ Green Room

Vrijeme za čaj/ Tea time

Jenn Kelly (USA) + Irena Žilić (Zg), 24.3.2013. live @ Zelena Dvorana/ Green Room
24.3.2013. (nedjelja)
17 sati

Koncertna poslastica uz čaj i degustaciju ekoloških proizvoda.
Jenn je amerikanka koja živi u Berlinu. Irena Žilić je zagrepčanka koja svira americanu.

Nedjelja je dan odmora i opuštanja. Ako niste stigli pripremiti nedjeljnu slasticu, problem je riješen, samo dođite u Zelenu dvoranu na slasticu i glazbenu poslasticu.
Green Room Sessions Vas poziva na glazbeno druženje uz kolače i čaj koji će biti pripremljeni iz ekološki uzgojenih namirnica. Partner nam je OPG Knezić iz Donje Stubice, za sada jednina zagorska eko farma s certifikatom. Poznati su po uzgoju batata, tako da nam je tema eko druženja batat.
vrijeme je za caj
Jenn Kelly:
Jenn Kelly, pjesnikinja, plesačica i zaljubljenica u prekoatlanske letove, rodom iz Amerike.
2009. je odlučila svoje stvaralaštvo upotpuniti i kantautorskim opusom koji je već sljedeće godine predstavila albumom “Lookin’ at”. Ubrzo nakon toga izašao joj je album “die der das Nutella Pit”. Nedavno je snimila novi materijal za album Stake Yr Heart koji će predstaviti kod nas u sklopu turneje gdje joj je glavni prijevoz vlak.
Glazbenu karijeru je započela u psihodeličnom anti-folk bendu Space Rainbows. Pjesme su joj direktne, jednostavne, prijemčljive na tragu vlastitih anti-folk korijena. Pjesmama propituje ljubav, smrt, egzistenciju, svjetski poredak i svoju ulogu u njemu. Jenn ima jedinstvenu perspektivu u odnosu na rod, seksualnost, jezik…
http://jennkelly.net/
http://music.jennkelly.net/

Irena Žilić:
Irena Žilić je mlada i perspektivna kantautorica koja će na svom prvom nastupu u Zaboku i Zelenoj dvorani predstaviti svoj prvi EP ‘Days of innocence’ i druge autorske pjesme za koje se nada da će ugledati svjetlo dana u albumskom izdanju krajem ove godine.
“Njezin zvonki, kristalno čist vokal, bogat gitaristički stil, krasne melodije, izgled, karizmatičnost i sposobnost da u trenu slušatelja uvuče u pjesmu njene velike odlike”.
Aleksandar Dragaš, glazbeni kritičar i publicist

Irena Žilić, 25-godišnja kantautorica glazbom se počela baviti prije otprilike sedam godina. Upisala je satove pjevanja, istovremeno usavršavala sviranje gitare, stvarala svoje autorske pjesme i unazad godinu dana održala nekoliko samostalnih nastupa.
http://irenazilic.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/irena-zilic
http://www.irenazilic.com/

Ulaz slobodan.

Program potpomognut sredstvima: Zaklada Kultura Nova, Ministarstvo Kulture RH, Krapinsko Zagorska Županija