KONCERT OTKAZAN! Repetitor 28.4. u Zelenoj dvorani, Zabok

 Na žalost koncert grupe Repetitor koji se trebao održati u subotu 28.4. je OTKAZAN, kao i cijela njihova turneja.
O novom terminu njihovog nastupa u Zelenoj biti ćete pravovremeno obaviješteni.

Beogradski bend Repetitor nastupiti će u Zelenoj dvorani, Zabok, u subotu 28. travnja.

Ulaznica je 30 kuna, koncert počinje u 21 sat.
Oni izgledaju kao mladi teenageri no kada stanu na pozornicu…mam se druga slika kaže. Milena na bubnjevima, Ana- Marija za bas gitarom, te Boris gitara i vokal – tsunami sa pozornice kreće u vašem smjeru.
Nastali su 2005. godine, a od početka 2006. godine nastupa uglavnom po Beogradu, a kasnije i po ostalim većim gradovima u Srbiji. Ubrzo postaju tražen band i nastupaju s i s Partibrejkersima, Kandom, Kodžom i Nebojšom, Jarbolima, Dža ili bu i Obojenim programom. Prva studijska snimka grupe je singl “Ja”, koji je objavljen na kompilaciji “Jutro će promijeniti sve?” Isti je proveo pet tjedana na prvom mjestu liste domaćih singlova Radija B92. Repetitori se pojavljuju s tri pjesme i na kompilaciji “Zdravo, zdravo, zdravo” – (Kultur Akt, 2008), na kojoj je predstavljeno pet, tada novih bendova iz Beograda.
Njihov prvi album “Sve što vidim je prvi put”, sniman je 2008. godine u studiju producentske kuće Digimedia u Beogradu i početkom svibnja u Puli (studio Partyzan). Album donosi 13 pjesama, a producirao ga je Boris Mladenović – član grupa: Jarboli, Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, Veliki prezir, Dvojac bez kormilara.
Bend je 2007. godine na pulskom Art&Music festivalu osvojio prvo mjesto po glasovima žirija i publike.
Medijski porkivaju: www.zpress.hr , www. uzagorju.com
tabor.film.festival@gmail.com