KONCERT: Vlasta Popić & Felon 24.3. @ Zelena Dvorana

Green Room Sessions najavljuje!Koncert: VLASTA POPIĆ & FELON @ Zelena Dvorana / Green Room
24.3. u 21h

Oke, da bude jasno- kad si seljak nema ti pomoći! Zato dajemo malo objašnjenje! 🙂

Kako ne bi bilo zabune i da svima bude jasno, iza imena Vlasta Popić ne krije se neka dosadnjikava kantautorica koja bi rado meketala u Zelenoj Dvorani!
VLASTA POPIĆ je ultimativni hell-rock band iz Varaždina!
Krumpira i zelja se nažderite doma, a mi ćemo se pobrinuti da napokon jedna Vlasta (koja to nije) penetrira u vaš glazbeni ukus!
FELON je bend iz Zagreba čija je glavna autorska snaga kantautor Denis Katanec. Njihova se muzika može opisati kao mješavina americane, pop-folka i indie rocka.

VLASTA POPIĆ je punk rock bend iz Varaždina. Postoje od kraja 2007., no tek krajem 2009. počinje njihovo zapaženije djelovanje izvan Varaždina. Ubrzo izdaju EP „Najjača ultimativna mašina za ubijanje“, nakon kojeg osvajaju 2.mjesto na HGF-u, glasovima publike pobjeđuju na MAK festu u Koprivnici i u konkurenciji od 370 bendova iz cijele regije ulaze u finale Jelen Demofesta.
Početkom 2011. proglašeni su demo bendom godine po izboru publike na portalu terapija.net. Ubrzo slijede zapaženi koncerti u Galeriji SC-a s Repetitorom, Močvari s Goriborom i Atriju&TD-a s Hemendexima koji biva proglašen domaćim koncertom godine od strane kritičara na portalu terapija.net.
U lipnju pobjeđuju na Šumadijskom demofestu u Kragujevcu i osvajaju snimanje i izdavanje albuma za srpsku izdavačku kuću SKC Kragujevac.
Na ljeto 2011. odlaze na turneju sa zagrebačkim kantautorom Felonom u sklopu koje u 11 dana posjećuju 11 gradova u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i jugu Hrvatske. Do sada su odsvirali više od 60 koncerata diljem regije.
U studenom snimaju album prvijenac nazvan „Za očnjake“ pod producentskom palicom Borisa Mladenovića (Jarboli, Veliki prezir, Nežni Dalibor, Repetitor, Stuttgart Online…). u beogradskom studiju Digimedija. Album je izašao za srpsku etiketu SKC Kragujevac i slijedi regionalna promotivna turneja.

VLASTA POPIĆ:
Ivča (vokal, gitara, bas)
Riža (bas, gitara)
Tena (bubnjevi, vokal)

http://vlastapopic.bandcamp.com/

FELON je bend iz Zagreba čija je glavna autorska snaga kantautor Denis Katanec. Njihova se muzika može opisati kao mješavina americane, pop-folka i indie rocka.

Do sada su odsvirali preko 30 nastupa u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni, Sloveniji i Crnoj Gori među kojima se izdvajaju Škofja Loka, Sax!, Spunk, BIGZ, Orlando i Rockmark .

Iza sebe imaju August EP (2010) i album Jasno, nečujno, a suviše glasno koji je u ožujku 2011. objavljen za Slušaj najglasnije!

U toku su pripreme za snimanje drugog, punokrvnog bendovskog albuma koji će takođe biti objavljen na Silosu.

FELON:
Denis Katanec
Ivan Ščapec
Tena Rak
Dražen Hižak

http://www.myspace.com/felonzg

Upad: 20 kuna, ali kao što smo već naučili – pratite FB Zelena dvorana /Green Room  ili se prijavite na našu mailing listu tabor.film.festival@gmail.com i osvojite ulaznice.

tabor.film.festival@gmail.com