KONCERT:Tigrova mast @ Zelena dvorana, 29.10.2011., 21 sat

Zelena dvorana/ Green Room produkcija poziva vas na penjanje po zvučnom zidu. Ovoga puta vaši treneri su dečki iz Tigrove masti.  

Tigrova mast jer najpoznatiji proizvod za ublažavanje bolova u mišićima, reume, išijas, prehlade ali i pospješuje cirkulaciju… zato vas pozivamo sve koji imate neku bol da dođete biti namazani Tigrovom mašću u Zelenu dvoranu (Trg D. Domjanića 6 ) Zabok 29.10.  u 21 sat. Upad: 10 kn.
Tigrova Mast proizvedena je 2003., a glazbu koju stvaraju etiketiraju kao experimental/punk/trance. Na hrvatsku underground scenu unose malo ruralnog štiha i sirovu energiju.
Za rusku etiketu RAIG records su 2005. izdali svoj prvi album.
Materijal za drugi album snimljen je 2008., ali jedan od članova je napustio bend. Nakon dvije godine  novi trio u sastavu Damir, Duško i Lovro biti će vaši instruktori penjanja po zvučnom zidu u Zelenoj dvorani.
Kada si uživo mažete uši Tigrovom mašću doći će do potpunog usijanja tek kada se momci skinu goli do pasa. Zato svakako dođite u Zelenu dvoranu, koja se simbolično nalazi kraj hitne, i namažite uši Tigrovom mašću, a oni će se za vas skinuti do pasa.
Više možete saznati na http://www.myspace.com/tigrovamast
Tigrovom mašću možete se uživo namazati za samo 10 kuna! Uz ulaznicu očekuje vas i XY kapljica dobrodošlice.
Nakon koncerta druženje, odlična glazba i pune čaše @ Krčma Polanović.
tabor.film.festival@gmail.com