Krenule prijave za 11. Tabor Film Festival

call4entry_TFF2013

Jedanaesto izdanje ovog međunarodnog festivala kratkometražnog filma ponovno se vraća u dvorac Veliki Tabor, od 13. do 16. lipnja.

Festival se odvija uz podršku Hrvatskog audiovizualnog centra u organizaciji udruge Gokul te uz potporu Krapinsko-zagorske županije, Muzeja Hrvatskog zagorja, Zaklade Kultura Nova, općine Desinić te drugih partnera. Festivalski program će uz regularni natjecateljski dio i ove godine biti obogaćen retrospektivnim filmskim programom, radionicama, glazbenim događanjima, izložbama, prezentacijama i diskusijama.

Podsjećamo, primaju se sve filmske vrste – igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni – koje su nastali nakon 1. siječnja 2011. godine, u trajanju su do 30 minuta i imaju engleski titl. Zainteresirani moraju prijaviti i ispuniti online formular te poslati mail sa imenom filma, link za pregledavanje filma i kontakt, najkasnije do 15. ožujka 2013. U slučaju da prijavitelji nemaju film u online verziji, prijavljuju se slanjem formulara i kopije filma na DVD-u. Lista selektiranih filmova bit će dostupna na festivalskoj web stranici od 1. lipnja 2013.

Organizatori podsjećaju da sudjelovanjem na TFF2013. autori imaju prilike sudjelovati i na drugim festivalima širom svijeta. Postoji mogućnost da se prijavljeni film uvrsti u popratni program, pa čak i program drugih svjetskih festivala – primjerice u Cipru, Sloveniji, Turskoj, s kojima će TFF surađivati u 2013. godini.

Prijavni obrazac i sve informacije zainteresirani mogu pronaći na www.taborfilmfestival.com/2013