Lambda i Go No Go @ Zelena dvorana, 18.5.2013.

Green Room Sessions predstavlja odličnu indie kombinaciju: Lambda (Graz) + Go No Go (Zagreb)
Subota, 18.05. u 21 h – zelena dvorana, Zabok

LAMBDA
Ne tako davno, otkrili smo na prethodnim Green Room Sessionima da Graz krije u svojoj utrobi odlične bendove. Tvrdnju potvrđuje i bend kojeg smo pozvali u goste: Lambda!
Već dugo nismo čuli tako dobar alternativni rock band s odličnim vokalom koji je zadržao svoj izričaj na materinjem jeziku- njemačkom. Kao što i njemački jezik ostavlja dojam grubog, iscjepkanog, čvrstog jezika, tako i glazba Lambda-e ostavlja isti dojam. U njihovoj glazbi nazire se utjecaj indie rock bendova 90-tih kao što su Pavement, Motorpsycho, Girls against Boys, Dinosaur Jr…
Face koje pamtite iz vremena Juge ili početka 90-tih iz dućana koje ste pohodili u Grazu nisu ono što dolazi k nama. Nama dolaze indie Morloci iz dubine štajerskog podzemlja i pronose evanđelje jedne nove generacije europske indie scene!
http://lambda.bandcamp.com/

GO NO GO
Jedan od bendova iz perjanice naših dobrih prijatelja iz Ginger records je i zagrebački bend GO NO GO. Sami za sebe kažu da su savršen side-project sa svim prednostima takvog koncepta: svježinom ideja, entuzijazmom i slobodom u traženju i kreiranju izričaja mimo svih kalupa. Projekt GO NO GO je rezultat suradnje Tomislava Šnidarića (nastupao kod nas s bendom RUIZ) i Zdravka Šavora (KIPER), obojica gitaristi nama iznimno zanimljivog stila. U bendu su im se pridružili i bubnjar Janko Kezele (EB&HH) i basistica Ivana (DON’T MESS WITH TEXAS AND MUTUAL OF OMAHA). Uzmete li u obzir samo imena bendova, svakog dobrog poznavatelja naše scene će ova kombinacija zaintrigirati. U svakom slučaju, provjerite što nam ova mješavina nudi, a zatim dođite na koncert i sami recite jesu li „GO“ ili „NO GO“.
http://music.geengerrecords.com/album/first

Očekujemo Vas!
Upad 20 šilinga! 😉

Program djelomično potpomognut sredstvima:Zaklada Kultura Nova, Ministarstvo Kulture RH, Krapinsko Zagorska Županija

lambda go no go