Made by the Fire (Češka) + Man Zero (Zagreb) @ Regenerator

Green Room Sessions najavljuje i poziva u četvrtak 24.10. u 20h u Regenerator na koncert sjajnog češkog benda Made by the Fire i svima nam poznatih Man Zero iz Zagreba.

 

Man Zero je bend koji vlada domaćom post-rock scenom, a odradili su i nekolicinu turneja po inozemstvu. Postoje još od 2001. godine te ih prati dobar glas koji nam zabranjuje propustiti svaki njihov nastup s obzirom da se radi o savršenom glazbenom doživljaju, žestokoj, glasnoj i melodičnoj post-rock ambijentali nalik na Explosions in the Sky, Tortoise i sl. Za nezavisnu kuću ”Guranje s litice” objavili su 2009. godine album ”Telemark”, a 2012. je izašao split tape s beogradskim bendom Threesome. Man Zero bismo svakako mogli slušati do iznemoglosti, a pravo vrijeme i mjesto za to je četvrtak 24.10. u klubu Regenerator u Zaboku.

http://manzero.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/manziere
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P-rrOElOCUA

Uz Man Zero u Zabok nam dolazi neizostavan član češke underground scene, instrumental screamo bend Made by the Fire iz Plzena. Postoje još od 1996. godine, a nedavno su uplovili u mirnije post-rock vode i konačno objavili svoj prvi album ”Budet”. Oduševljavaju live nastupima i publiku bacaju u ekstazu ritmičnom izvedbom energičnog bubnjara. Svirali su uz bendove kao što su Lvmen, Off Minor, Standstill, Meshuggah, Pro-Pain, a sada ih imamo priliku čuti i vidjeti u Regeneratoru!

http://madebythefire.bandcamp.com/album/budet
http://www.youtube.com/watch?v=Pmt5ffm5WGQ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gq8zgOmf8HI

Upad: 20kn

Attend, invite & share OVDJE!

Ukoliko želite primati obavijesti o našim programima, javite nam se na mail zelena.dvorana@gmail.com!
Program potpomognut sredstvima: Zaklada Kultura Nova, Ministarstvo Kulture RH i Krapinsko-zagorska županija