Death Rattle (London) & Baden-Baden (ZG) @ Zelena dvorana,Zabok, 10.05.2013.

Koncert britanske grupe Death Rattle i zagebačkog benda Baden-Baden održati će se u Zelenoj dvorani u Zaboku 10.svibnja s početkom u 21. sat. Upad 30kn.
DEATH RATTLE (UK)

Svjetska atrakcija elektroničke glazbe DEATH RATTLE donosi u Zelenu Dvoranu/ Green Room zastrašujući zvuk smrti i elektronički hroptaj.

Bristolski vjetar masnog teškog zvuka puše sve do Londona.

London već neko vrijeme nije dao ovoliko moćan duo. Sami za sebe kažu da su electronic gloom duo. Otkrili smo i zašto. Pronose mračnu atmosferu dok uz krevet umirućeg dvoje glazbenika snima i samplira njegov smrtni hroptaj. Ovo je duo koji je uspio zaviti u crno legendarni the Human League album „Reproduction“, duo koji je u vrtiću slušao rane radove Depeche Mode dok su sjedili u kazni i bili šopani pudingom od vanilije. Zvukovi koje proizvode njihove ritam mašine posjećaju na udarce velikih metalnih žlica o plastičnu ambalažu. Reski elektronički samplovi podsjećaju na provlačenje toplog zraka kroz plastične cijevi koje se savijaju i pucaju…

Death Rattle skraćuju dane i produžuju noći velegrada koji proždire samog sebe. Nemilosrdan gloom tempo obuzima nas, dok jednostavnost izvlači obrise vrhunskog electro-pop izričaja. Ženski vokal nas neodoljivo podsjeća na švedski The Knife ali uz mnogo manju dozu dance ritmova koji ga prate. Jednostavno- vrhunski doživljaj electro- glooma iz srca Londona!

DEATH RATTLE for all of you!

http://www.youtube.com/watch?v=wCzLQfTcr70
http://deathrattle.bandcamp.com/track/the-dig
Death Rattle Fortress

BADEN- BADEN (Zg)

Želite biti zaliveni jogurtom na najluđem provodu u gradu uz tresku i buku zagrebačkog alternative electropop-garage-industrial banda BADEN- BADEN?

Zelena dvorana je pravo mjesto za vas!

Stari naočiti momci „vataju“ zrak i lome glave u prvim redovima na koncertima ovog banda. Urbana legenda i kuloarska naklapanja kažu da postoji kult obožavatelja ovog banda u underground krugovima Zagreba. Jesmo li spremni za njih?

Oni su spremni za Zelenu Dvoranu i daju svoju bezrezervnu podršku zvijezdama večeri- DEATH RATTLE koji nam dolaze iz Londona!

Popijte svoju dnevnu dozu kefira i budite ispred Zelene Dvorane u 21 sat.

Pustit ćemo Vas unutra, ako poznate Štrumpfove ili iskeširate 30 živina na upadu! 😉

http://www.youtube.com/watch?v=J69iiJv1HjA
http://www.youtube.com/watch?v=6-L5qNAWLgA
http://baden-badenmusic.bandcamp.com/