GRS/ BENCHWARMERS + THE LESSER MEN / subota, 18.4.2015. u 21h @ REGENERATOR

NOISY NIGHT u Regeneratoru!

BENCHWARMERS + THE LESSER MEN
Subota, 18.4.2015. u 21:00
ULAZ SLOBODAN

Benchwarmers02

Benchwarmers su četveročlani college rock bend iz Zagreba osnovan 2012. godine. U njihovom distorziranom pop zvuku se osjete utjecaji alternativne scene devedesetih godina odnosno bendova poput The Lemonheads, Dinosaur Jr, Pavement i Superchunk. 2013. godine su izdali debi album Define Success koji se našao na listama najboljih albuma mnogih regionalnih portala. Benchwarmerse možete poslušati na njihovoj bandcamp stranici http://bnchwrmrs.bandcamp.com/ a pratiti ih možete na Facebook stranici

The Lesser Men je tročlani Indie rock bend iz Zagreba čiji su članovi svirali u bendovima poput Mutual Of Omaha, The Moody Brooders i Casual Elvis. Njihov prvi album Vacation Freeze je izašao u studenom ove godine i našao se u društvu bendova poput VVhile i Ti na listama najboljih regionaih albuma. (The) Lesser Men možete poslušati na bandcampu https://thelessermen.bandcamp.com/, a pratiti ih možete na Facebooku https://www.facebook.com/thelessermen.

The Marshmallow Notebooks neće nastupati ali će Matija provesti večer kao zastupkik nezavisnog labela Noisy Night kod kojeg ćete moći povoljno nabaiti vinile vaših omiljenih bandaova.

PROGRAM POTPOMOGNUT SREDSTVIMA: ZAKLADA KULTURA NOVA, MINISTARSTVO KULTURE RH