Hidden by the Grapes & Go No Go @ Regenerator, subota 2.11.

Green Room Sessions i dalje vas uporno mami na svoje programe! Budite s nama u subotu 2.11. u Regeneratoru jer se namjeravamo odlično provesti na svirci Go No Go (Zg) i Hidden by the Grapes (Graz).

go no go Go No Go (Zg)

Go No Go ime je najvažnijeg novog domaćeg benda, projekta gitarista i vokala iz Ruiza Tomislava Šnidarića te Zdravka Šavora iz Kipera i nekadašnje Paruzije. Uz njih tu je basistica Ivana Vodanović (Don’t Mess with Texas, Mutual of Omaha) te Janko Kezele (Ruiz). U ove dvije godine izdali su dva EP-a, ”First” and ”Second” za Geenger Records. Sviraju još uvijek zabavan i poletan gitaristički indie punk pa ih je najlakše usporediti s Dinosaur Jr., Weezerom i sl. Ukratko, tko voli ove bendove, nikako ne bi smio propustiti koncert Go No Go u Regeneratoru. Nedavno su u Močvari bili predgrupa veselim Thermalsima (http://www.potlista.com/repot/pankerske-terme#.UmExX5yn7Ic), a Goran Pavlov s potliste uvrstio ih je za kulturpunkt.hr u svoj izbor recentnih izdanja domaćih izdavača (http://kulturpunkt.hr/content/gost-urednik-goran-pavlov).

Zajedno s Go No Go imate priliku vidjeti i poslušati simpatične Austrijance Hidden by the Grapes. Da su simpatični zaključujemo po nazivima pjesama s njihovog najnovijeg I’m sorry Tschem. Hidden by the Grapes su trio iz Graza. Post-rock, post-punk, post-everything, post-trio. Glazbene klišeje odlučili su prevazići koristeći sintesajzer i klavijature. Izdali su debut album ”Noise-operated jazz”, a poslije i ”If radios spoke with their hearts”. Vidimo se!

Attend, invite & share OVDJE!

Ukoliko želite primati obavijesti o našim programima, javite nam se na mail zelena.dvorana@gmail.com!

Program potpomognut sredstvima: Zaklada Kultura Nova, Ministarstvo Kulture RH i Krapinsko-zagorska županija