IZLOŽBA/PROMOCIJA: Luka Smuk i J.R. August @ Zelena dvorana – Izložba fotografija i promocija spota


Zelena dvorana ponovno kreće u akciju i to sa promocijom mladih zagorskih umjetnika tako će 19. listopada predstaviti Luku Smuka i J. R. Augusta.
S početkom u 20 satiodržati će se otvaranje izložba fotografija Luke Smuka koju je nazvao „Ulica i ljudi“. Kako se Luka ne bavi samo fotografijom već i snimanjem iskoristiti ćemo ovu priliku i napraviti promocija zadnjeg spota kojeg je snimao Man With The Magnificent Mind“ u izvedbi J.R. Augusta.
LUKA SMUK
Mladi fotograf i snimatelj iz Bedekovčine dolazi u Zelenu dvoranu promovirati svoj radi. Odlučio se prikazati izložbu crno-bijelih fotografija koje je snimao na ulicama Zagorja i Zagreba. Uz to Luka snima i spotove tako ste već mogli vidjeti spotove poput „Kisi, kisi“ Emila Töpfera (te ostale njegove spotove), a zadnji uradak „Man With The Magnificent Mind“ će posjetitelji moći vidjeti i u Zelenoj dvorani.

Službena stranica LUKA SMUK

 

J.R. AUGUST
J.R. Augustpravim imenom Nikola Vranić 24-godišnji pjevač, skladatelj, tekstopisac, glazbeni producent i multi-instumentalist. U zadnje vrijeme o njemu ste mogli čitati na FB, raznim portalima, a uskoro i u novinama. Ovaj mladi talentirani dečko iz Zaboka ima ono nešto.
Intervju sa J.R. Augustom: http://www.jasam.hr/johnjohn-raven-august-kada-skladam-prolazim-kroz-katarzu/

Web:

Ulaz na događanje je besplatan.

Medijski pokrivaju: www.zpress.hr, www.uzagorju.com

tabor.film.festival@gmail.com