KARMAKOMA (Slo) i SHE LOVES PABLO (ZG) @ Zelena dvorana, 13.04.2013.

shelovespablo_karmakoma

 

KARMAKOMA
(Rock, synth punk, pop ‘n roll – Slovenia )
Karmakoma dolaze iz Krškog nabijeni čistom energijom. Možemo ih opisati kao nepatvoreni eklektični mix rocka i elektronske glazbe koja se mora doživjeti uživo kada se manifestira u svoj svojoj punoći.

Karmakoma su:
Enej Mavsar (gitara, vokal, sinths)
Beno Kovač(bubnjevi)
Miha Škafar (bass, gitara, synth)

http://soundcloud.com/karma-coma-1
http://www.youtube.com/watch?v=5TLN1Aync80

SHE LOVES PABLO
Stari znanci zabočke publike, po 4x se vračaju na mjesto zločina. Ovaj put dolaze s 9 novih briljantnih komada sakupljenjih na albumu “Burn And Levitate” koji su početkom 2013. objavili na Geenger Records.

U svoju dosadašnju jednadžbu mračnog stoner rocka ubacili su i faktor vrlo naglašenog ritma, i sada svoj stil zovu groove rock.
Ukoliko iskazujete divlju ljubav prema užarenim riffovima i emocijama nabijenim melodijama ovaj koncert ne smijete propustiti jer ljubav je obostrana.
Do nas levitirajte a na koncertu izgorite.

Bio:
Osnovani 2005. godine kao stoner-rock dvojac (Domagoj – gitara/vokal, Leo – bubnjevi).
Prvih nekoliko svirki odrađuju u Zagrebu i okolici, lagano ulazeći na tada ubrzano rastuću hrvatsku stoner-rock scenu zajedno s bendovima kao što su Ruiz, Cojones, Stonebride, Umor, Toro, uz pomoć nezavisne etikete „Sonic Doom Records“.
Iste godine izlazi prvi demo CD „She Loves Pablo“.
2006. godine snimaju svoj drugi CD, EP nazvan „Country Home“, na kome eksperimentiraju s malo komercijalnijim zvukom, što im donosi gostovanje na HRT-u u emisiji Briljanteen.

Slijedeće godine dolazi do promjena, Hrvoje (bas) im se pridružuje što daje bend više mogućnosti eksperimentiranja i odmicanja od klasičnih stoner-rock stereotipa te kombiniraju blues utjecaje s masivnijim, psihodeličnim groove-om.

2009. godine sami snimaju i izdaju premijerni album „Mother Of All“. Album s deset pjesama koje potječu iz gotovo svih era benda i sumiraju ukupni dotadašnji rad benda She Loves Pablo.
U ljeto 2010. pridružuje im se novi član Dimitrije Đokić Jimi, njegovim dolaskom upotpunjuju svoj zvuk i u istom sastavu nastupaju do danas.

http://www.youtube.com/watch?v=j60fkQ82-vQ&list=UUUtRzky_W3tE_E8Sp8FI3-Q
http://music.geengerrecords.com/album/burn-and-levitate

ulaz 20 kn

Program potpomognut sredstvima: Zaklada Kultura Nova, Ministarstvo Kulture RH, Krapinsko-zagorska županija