KONCERT: Collector Base Emitter & HEIFETZ 28.09.2012.

Collector Base Emitter & HEIFETZ
Petak, 28.9.2012. od 21h
Live @ Zelena Dvorana / Green Room, Zabok,  Trg Dragutina Domjanića 6

U Zelenoj dvorani u Zaboku 28. rujna nastupiti će dva benda iz Austrije, riječ je o Collector Base Emitter i Heifetz. Vrata se otvaraju u 20 sati, koncert počinje u 21 sat, a ulaznica je 20 kuna. 

Collector Base Emitter (Austrija)
Pripremite svoj mozak na navalu lučenja neurotransmitera!
Collector- sve što ste kroz godine slušali pomiješajte i uzmite esenciju.
Base- šum koji ćete dobiti je osnova svega što postoji.
Emitter- tjera nas da damo/ pošaljemo natrag energiju koja se krije u ovom bendu.
Osnovani 2008. godine u Grazu (Austrija), Collector Base Emitter brzo nakon formiranja postaju duo: Philip Iroh (Gitara, Vokal) i Winfried Steiner (Bubnjevi) utjelovljuju svojom glazbom neistraženi prostor i snagu koja čuči u svima nama. Isprekidanim ritmovima i varijacijama gitarskih riffova od post rocka do bluesa stvaraju fino tkanje noise/post-core zvukovlja.
Prava poslastica za publiku Zelene dvorane.
POSLUŠAJ !

HEIFETZ (Austrija)
Omađijana šumska bića žive duboko u bespućima Austrije. Imaju male šumske frule kojima stvaraju magične zvukove i eksperimentalni hardcore. Forma i konvencionalne strukture ih ne zanimaju, umjesto toga suše zemlju i otpuhuju je u oči slučajnim gostima. Šumovima stvaraju krhke ambijentalne glazbene trenutke, prekinute bukom hardcorea.
Zajebana bića…
Jedinstvena prilika da ih vidite uhvaćene u kavez Zelene Dvorane, jer ostarjeli lovci na „ono jedinstveno“ još uvijek lutaju svijetom i dovode vam sve što majka i otac nisu othranili.
POSLUŠAJ !

tabor.film.festival@gmail.com