KONCERT: Husta i Fjodor @ Zelena dvorana, 7.01.2012.

Koncert bendova Husta i Fjodor održati će se u Zelenoj dvorani (Zabok) 7.01.2012. s početkom u 21 sat. Upad: 20 kn.
Za kraj ovih blagdana Green Room Production vam organizira koncert dva divna benda. Riječ je o apokaliptičnom triu iz Klanjca Husta i spejs psihodeličarima Fjodor iz Zagreba.
Husta
Trio iz Klanjeca, Nino (gitara, vokal), Tomislav (bubnjevi) i Igor (bas) osnovali su bend Husta i to njihovo druženje rezultiralo je prvim albumom! Album se sastoji od sedam pjesama u trajanju od četrdeset i sedam minuta. Uvodna stvar je stvar “Bienvenido” koju svakako morate poslušati prije dolaska na koncert (vidi linkove).
Psihodelija, tajanstvenost, distorzija, blues, atmosferičnost, energično, melankolično, hipnoza, kozmičko, apokalipsa, gitara, bubanj, bas i vokal…o da! … sve to su Husta.
U svakom slučaju jedna neobična pojava za ovo naše podneblje. Ovo se ne propušta!
Uđite u Hustu
Fjodor
Fjodor je instrumentalni psihodelični / progressive bend pod utjecajem puno različitih glazbenih žanrova (Balkan i orijentalne roots glazbe, Krautrock, Jazz, Noiz, elektroničke, suvremene i klasične glazbe).Band je osnovan 2005., a sadašnji članovi su Ivan Beuc (gitara), Mirko Golubić (bas), Aljoša Reljić (bubnjevi/perkusije), Adam Luka Turjak (synth/vj). Svoj prvi promo CD-a  snimaju 2007. u Kramasonik studiju. Nakon što su se nasvirali na ExYuBalkanTouru, eto njih i u Zaboku, zato dragi naši Zagorci i Zagorke dođite i poslušajte Fjodor.
Baci svoje uho na Fjodor
Nagradna igra
Gdje se nalazi Zelena dvorana?
Odgovore šaljite na tabor.film.festival@gmail.com sa subjectom: Nagranda igra Gokul Blog
Prvih 5 sretnih dobitnika dobiva besplatan ulaz na koncert.
Sretno!

Program potpomogli: Ministarstvo Kulture RH, Krapinsko-zagorska županija

tabor.film.festival@gmail.com