Koncert i promocija Zbirke pjesama „Kuda sestro?“ Damir Avdića

Kuda Sestro? U piz… materinu!
Green Room produkcija poziva Vas da iskusite uzastopne kozmičke orgazme uz poeziju i glazbu, sada već legendarnog underground autora, Damira Avdića (aka Graha, Diplomatz, Bosanski
psiho)
„Kuda sestro“ zbirka je pjesama i predstavlja krvavi most koji spaja korice već ispisanih stranica zastrašujuće istinitih i emocijama nabijenih romana „Most na krvi“ i „Enter Džehennem“. Dva romana kojima je Avdić iscrtao svoje granice  ljudskosti i pljunuo svom odrazu u lice!
Zbirku pjesama čine tekstovi koje je Graha uglazbio i objavio na svoja tri albuma „… od trnja i žaoka“, „Mrtvi su mrtvi“ i „Život je raj“. Savršena prilika da upoznate njegov opus (ako niste) ili (za sladokusce) da doživite par kozmičkih orgazama à la Bosanski psiho!
Dođite, možda vas izvrijeđa ili povrijedi istinom, možda vam se unese u facu i otpjeva vam na uvo „… jebo ti Tito i svastiku i majku!“ a možda i popije pokoju kavicu s vama.
Mi smo uvjereni u dobar provod jer ovakvo što majka rađa jednom u 1000 godina!
Pridružite nam se u Zelenoj dvorani, Zabok (Trg D.Domjanića 6)  u subotu 1. listopada od 21 sat.
Upad 20 kuna!  
Free upad za one koji na ulazu kupe zbirku pjesama „Kuda sestro“ Damira Avdića ili ponesu sa sobom već prije kupljenu knjigu!
Zbirka je izdana za Algoritam.
POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA PROMOCIJI I KONCERTU
tabor.film.festival@gmail.com