Koncert: WEREFOX + MAN MACHINE + COMMINOR

WEREFOX + MAN MACHINE + COMMINOR
SUBOTA, 30.04.2016. 21:00
Zelena dvorana, Trg Dragutina Domjanića 6, Zabok

Ovo nije samo običan koncert. Ovo je zvukovno-ritmički ‘threesome’ mitskih bića: muzičara metamorforziranih u lisice, čovjeka mašine i punk glasnika sa Sjevera, samo za vaše oči i uši. 3u1: Werefox, ManMachine i Comminor još je jedna od neobičnih glazbenih kombinacija za koje smo se specijalizirali, i garantira dobru zabavu u Zelenoj dvorani posljednje večeri u travnju.

WEREFOX (Slovenija) – Transformacija u lisice pred vašim očima

Iako ne žele da ih se tako oslovljava, WEREFOX su supergrupa. Ovaj, jedan od zanimljivijih projekata slovenskog alternativnog rocka, nastao je na temeljima mnogih bendova poput Psycho-Patha, Lollobrigide, Sphericubea, Manulma, Bekka i drugih. Taj su zvuk zatim nadogradili u novom bendu, pa danas zvuče na razmeđu Garbagea, The Jesus & Mary Chaina i The Dead Weathera. Iza sebe imaju dva hvaljena albuma: “I Am Memory” iz 2013. te ovogodišnje izdanje “Das Lied Der Maschinen”. Osim što smo imali prilike čitati vrlo poztivne kritike njihovih studijskih albuma, nismo ih još uspjeli čuti uživo kod nas, pa će tako zabočki nastup biti drugi njihov nastup u Hrvatskoj, svega par dana nakon zagrebačke premijere. Nije li to i više nego dovoljna pozivnica za dolazak u Zelenu dvoranu?

https://werefoxband.bandcamp.com/

 

MANMACHINE (Hrvatska) – Priča o čovjeku i njegovom stroju

Tko je ManMachine? ManMachine je kraljević Marko ali i njegov konj, on je Šaban i razbijena čaša, sumanuti lik i njegov synth…da, da – sve to, ali na speedu i steroidima. Goran Uroich a.k.a. ManMachine sumanuti je electro-pop krvolok, stoga dobro pripazite, jer 30. travnja vreba baš na vas u Green Roomu!

Rafalnom paljbom iz svog Rolanda XP 50 Uroich i njegov leteći electro-one-man-show garantira odličnu zabavu u rangu najboljih trash-dance-ElectroGey berlinskih klubova.

Naša publika navikla je na kantautore koji pomiču granice i ruše zablude o solo nastupima, pa tako ni ovog puta neće biti ni iznenađena – a bome niti razočarana kombinacijom siline, kreativnog nemira i kvalitete ove sasvim posebne izvedbe.

https://manmachine1.bandcamp.com/album/i-hate-human-race

 

COMMINOR (Švedska) – Švedski skate punk at it’s best!

Za kraj ove nevjerojatne večeri kud ćeš bolje nego „oplesti“ jednu vruću igranku na densfloru uz bezvremenske taktove odličnog švedskog skate-punk banda Comminor!

Brzi, energični, melodični, pomalo zeleni poput njihovog zaštitnog znaka, ali zato ništa manje sjajni od pregršta etabliranih skate-punk bandova poput NOFX, Descendents ili Pennywise.

Dođite, poskočite, provjerite 😉

https://www.facebook.com/comminor

 

PROGRAM POTPOMOGNUT SREDSTVIMA: ZAKLADA KULTURA NOVA, MINISTARSTVO KULTURE RH