Metak za zlikovca & Fall Out Trio @ Regenerator, Zabok, subota 19.10.2013.

 

Green Room Sessions predstavlja odlične rock&jazz mixeve: beogradski Metak Za Zlikovca svirat će zajedno s domaćim Fall Out Triom iz Čakovca u subotu 19.10.2013. u klubu Regenerator u Zaboku! Upadica na koncert 20kn po osobi.

METAK ZA ZLIKOVCA je instrumentalni jazz fusion funk rock bend iz Beograda. Ove godine izašao je ”Lagos Express” prije čega su za ”Slušaj najglasnije!” izdali debi album ”Live At Underground Studio”. ”Lagos Express” je dostupan za preuzimanje na stranicama Balkanrock Recordsa. Riječ je o bendu koji ozbiljno radi zabavnu i poletnu glazbu i zato nas čeka super subotnja večer u Regeneratoru. FALL OUT TRIO nam dolazi iz Čakovca i donosi čudan spoj rocka i jazza, nešto kao fusion, čudno i nepredvidljivo, progresivno i kompleksno. Publiku ostavljaju bez daha već cijelo desteljeće, a s obzirom da nemaju nikakvih adekvatnih snimaka, obavezni smo osobno posvjedočiti njihovom live nastupu u subotu 19.10. u Regeneratoru!

http://www.youtube.com/watch?v=elro7zV20yw

http://www.youtube.com/watch?v=XqGKW969Ltc

Attend, invite & share OVDJE!

Ukoliko želite primati obavijesti o našim filmskim i koncertnim programima, javite nam se na mail zelena.dvorana@gmail.com!

Program potpomognut sredstvima: Zaklada Kultura Nova, Ministarstvo Kulture RH i Krapinsko-zagorska županija