Repetitor i Bombarderi @ Zelena dvorana, 18.1.2013.

Tko? Repetitor i Bombarderi

Gdje? Zelena dvorana

Kada? 18.1. u 21 sat

Po kolko? 30 kuna

 

Dobro nam došli na zeleni okean! 18.siječnja Zelena dvorana postaje dio finog tkanja rock povijesti! Svojom starom Singericom (šivaća mašina za one koji ne znaju, op.a.) to će za nas učiniti odličan beogradski alternativni rock sastav- Repetitor i zagrebački bend Bombarderi.

Većina mlađih je propustila bendove poput Šarlo Akrobate, Fugazi, Jesus Lizard, Sonic Youth… Danas to više ništa nije važno! Repetitor su tu, već neko vrijeme. Svakoga dana postaju sve veći i veći, sve bolji i bolji! Novi album „Dobrodošli na okean“ toliko je savršen da će njihova muzika bez obzira što da se dogodi, ostati upisana velikim slovima u rock enciklopedijama svih pravih ljubitelja. Bilo da im sljedeći korak bude raspad benda ili još genijalniji album, sada je prilika vidjeti nešto što se rađa svakih nekoliko desetljeća- veliki bend ogromne energije, nervoze, bunta, rezignacije.

 

Uostalom, sigurno nikada niste vidjeli djevojku koja jede bubnjeve za doručak (Milena <3), djevojku koja je manja od najmanje bas gitare, a u stanju je ubiti zvukom kojeg stvara (Ana- Marija <3) i momka koji tako nervozno i predano stvara esenciju post-punka gitarom i glasom (Boris ). To su oni- ružni, prljavi, glupi, zli… To su oni- dostupni i laki! Oni su REPETITOR!
A tko ste vi? Dođite, REPETITORI će vam opetovano reći tko ste vi!

Bombarderi

Uz njih nastupaju i Bombarderi sa zagrebačke Trešnjevke. Stilski, Bombarderi su vrlo čvrsto u rock-vodama, iako ćete im u asortimanu pronaći i nekoliko balada (koje ipak to budu samo minutu-dvije), pa i nekoliko pjesama koje su jednom nogom gotovo punk ili heavy metal. Tematika široko cilja, ali se u prosjeku ipak drži onog na čemu je rock i nastao: politike i anti-establishment tekstova.

 

Myspace Repetiror: http://www.myspace.com/repetitor

Bandcamp Repetiror: http://repetitor.bandcamp.com/

FB Bombarderi: https://www.facebook.com/bomarderi/info

web Bombarderi: http://www.bombarderi.com/

 

Medijski pokrivaju: www.zpress.hr, www.uzagorju.com