Šumski patuljak – prijavite se za sudjelovanje u EU projektu

Sumski patuljak

 

Pozivamo sve zainteresirane od 18-30 godina starosti da nam se pridruže u provedbi projekta Šumski patuljak.

Riječ je o međunarodnoj suradnji između mladih iz Slovenije i Hrvatske koji će kroz šetnje šumom, predavanja, foto radionicu, gostovanja u Sloveniji, filmskih večeri, druženje u prirodi kvalitetno provoditi svoje vrijeme i naučiti nova znanja. Ovaj projekt će trajati kroz cijelu godinu do kolovoza 2013.

Kako se prijaviti za ovu šumsku pustolovinu?   

Pošaljite svoje podatke (ime i prezime, datum rođenja, broj mobitela i mail koji provjeravate) na zelena.dvorana@gmail.com , a mail naslovite Šumski patuljak.

 

PROGRAM PROVEDBE PROJEKTA

 

Siječanj

Otvaranja foto natječaja „Šuma kroz četiri godišnja doba“ (traje do 15. kolovoza).

Veljača

Radionica fotografije, filmska večer (19.02.) i druženje sa novim prijateljima iz Slovenije u Zelenoj dvorani, predavanje o učestalom iskorištavanju šuma (u Sloveniji).

Ožujak

Predavanje o izradi drvenih igračaka (u Zelenoj dvorani), upoznavanje šumskog bontona – šetnja slovenskom šumom, akcija šumski plodovi na tanjuru odlazak u šumu te branje plodova i bilja; kasnije priprema istog.

Travanj

Šetnja šumom za skupljanje energije povodom svjetskog dana zdravlja.

Svibanj

Druženje i predavanje u Bistrici ob Sotli.

Kolovoz

Izložba fotografija i završno druženje u Bistrici ob Sotli.

 Ako se prijavite kao sudionik na ovom projektu dužni ste prisustvovati svakom od navedenih događanja. Datumi događanja još nisu fiksni i podložni su dogovorima.