TRIO NO LOKAL

Koncert: TRIO NO LOKAL

Ponedjeljak, 29.05.2023. u 20:00 h – Polanović, Zabok

 

 

TRIO NO LOKAL

Tri glazbenika i producenta sa zagrebačkom adresom, s većinskim irskim podrijetlom nastali kroz obostranu ljubav prema vintage grooveovima iz 60-ih i 70-ih. Trojac će reinterpretirati klasične, ali i nepoznate pjesme miješajući ih s okusima broken-beata, hip hopa i drum-and-bassa nadograđujući sa svojom energijom i improvizacijom u live izvedbi.

+ DJ set /playlist by Mr. Dirty Hairy

Oni su :
– Ishfaq – klavijature / sempler
– Dirty Hairy – udaraljke / gramofoni
– Chucky Chrysal – bubnjevi

DIRTY HAIRY (Matt Davies) DJ rođen u Londonu, glazbenik i umjetnik koji je počeo DJ-irati i eksperimentirati s bubnjarima i kućnim snimkama oko 1996. Do ranih 2000-ih postao je etabliran
hip hop producent s međunarodnim izdanjima i nastupima. Hairy je nastupao na Novom Zelandu, Velikoj Britaniji, Japanu, Francuskoj, Nizozemskoj, Austriji, Sloveniji, Mađarskoj, Hrvatskoj (a i u Polanoviću), Srbiji, BIH, Makedoniji i Grčkoj. Trenutno radi uz TNL te nastupa u Grupi Tihomir Pop Asanović kao DJ i perkusionist.

Na međunarodnim projektima, Hairy je podržavao, otvarao i dijelio pozornicu za GZA (Wu-Tang), Sean Price, J-Live, One Be Lo, Statik Selektah, Edan & Patton Locke, DJ Format, Florian Keller, Rob Life, Mambo Chick, Zajazza, Kamui Sumida, Kenchiro Nisihara, Kazahaya, Grandmaster DLT, King Kapisi, Tha Feelstyle među mnoštvom drugih. Hairy je radio s balkanskim umjetnicima, Kandzija, Pendrek, Magellano, Zlatan Čordic, Koolade, Tetkine Radosti, Phat Phillie, Timbre, DJ Gone, DJ Chvare, LD Pistolero i Edo Maajka, između ostalih.

ISHFAQ – (Sam Mahoney), producent, multiinstrumentalist i izvođač uživo. On je stvarao glazbu od svojih srednjih tinejdžerskih godina – kada je dobio svoju prvu gitaru – i od tada nije prestao, posvećujući svo svoje slobodno vrijeme učenju novih instrumenata i usavršavanju svog zanata – dok je siguran da će uvijek uživati u procesu. Podržao je Bugz in the Attic uživo u Dublinu, svirao u legendarnom klubu Lazy u Frankfurtu, remiksirao za Tokyo Dawn, producirao albume i remixeve za Sonar Kollektiv, objavljen za Scribble records i Dance. Trenutno se nalazi u Zagrebu, gdje ima svoj kućni kreativni studio.

CHUCKY CHRYSAL (Terence Daniel Hayes) je multi instrumentalist, producent i umjetnik. Rođen u Essexu Engleska, studirao konceptualnu i multimedijsku umjetnost. Prvi put se uživo pojavio kao pjevač, gitarist i frontmen grupe Poet Rope sa 16 godina, a redovito nastupao u rodnom mjestu ”Pink Toothbrush” i rezidenciji Depeche Modea, podržavajući mnoge izvođače uključujući, Transvision Vamp, Blur i Radiohead.